Inclusieve Marketing & Consultancy

"Framed" bekroond met de prestigieuze Prix Intersection 2023

Geschreven doorHamza Ouamari
-31 juli 2023
1687848347apture d ecran 2022 06 10 a 10 27 08

Hoewel ik meestal niet iemand ben die awards centraal stelt, kan ik mijn enthousiasme voor de erkenning van een project dat me zeer nauw aan het hart ligt, niet verbergen. Degene die me een tijdje volgen hebben alvast van 'Framed' gehoord. Wel, het project heeft de hoofdprijs gewonnen, de Prix Intersection, een prestigieuze internationale prijs die de meest innovatieve initiatieven binnen de politie uitlicht. Deze erkenning, ondersteund door een netwerk van politiediensten met Canada als voortrekker, betekent veel voor me.

Het project 'Framed' omvat een online reeks van acht afleveringen waarin Gentse jongeren en politieagenten elkaar ontmoeten, met elkaar in gesprek gaan, en ervaringen delen. Achter dit project zitten uren van intensieve research en eindeloos hard werk om tot de ideale strategie, concept en marketing te komen. Het was geen gemakkelijke taak, maar de resultaten zijn het zeker waard geweest.

Nu wordt de positieve impact van deze serie niet alleen gevoeld in de straten van Gent, maar ook erkend. Het is een herinnering dat wanneer we echt luisteren, communiceren en vooroordelen aan de kant zetten, we geweldige dingen kunnen bereiken.

Geschreven doorHamza Ouamari

minute read

Share this post

Tags

Menu