Inclusieve Marketing & Consultancy
Hi, I'm
logo
Hi, I'm
logo

Creative strategist en inclusiviteitsspecialist met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van inclusieve campagnes en strategieën.

Hamza Ouamari

Inclusieve Marketing

Inclusieve marketing is momenteel een trending onderwerp, waar veel bedrijven op willen inspelen om hun producten of diensten toegankelijker en diverser te maken.

Laten we beginnen met het definiëren van wat inclusieve marketing precies betekent: Inclusieve marketing draait om het uitsluiten van discriminatie in marketingstrategieën. Het is een bewuste en doelgerichte aanpak om een omgeving te creëren die iedereen verwelkomt, hun waarden en interesses weerspiegelt, en respect toont voor hun behoeften, aspiraties en prioriteiten.

Inclusieve marketing houdt in dat je begrijpt wie je doelgroep is, zodat je effectieve boodschappen voor hen kunt ontwikkelen.

Services

Hoe kan ik helpen?

Mijn marketingbenadering heeft prioriteit voor diversiteit, gelijkheid en inclusie. Ik werk met je samen om reclamecampagnes en strategieën te creëren die mensen van verschillende achtergronden, culturen en ervaringen vertegenwoordigen en betrekken, en zo een gevoel van verbondenheid en respect bevorderen.

Mijn benadering omvat het begrijpen van de unieke behoeften en perspectieven van verschillende groepen, het vermijden van stereotypen en het gebruik van diverse vertegenwoordiging in boodschappen om een breder publiek te bereiken.

Mijn consultancy op vlak van diversiteit en inclusie (D&I) zijn ontworpen om bedrijven te helpen bij het creëren van meer rechtvaardige, diverse en inclusieve werkomgevingen.

Ik bied trainingen, workshops en adviesdiensten om je te helpen bij het opbouwen van een cultuur van verbondenheid en respect die ten goede komt aan jouw merk/bedrijf.

Met een inclusieve benadering die rekening houdt met intersectionaliteit, ben ik gespecialiseerd in het ontwikkelen van pakkende concepten voor campagnes. Door de unieke ervaringen en identiteiten van individuen te erkennen, zorg ik ervoor dat jouw campagnes op authentieke wijze resoneren bij een breed publiek.

Samen creëren we een contentstrategie die gericht is op het creëren van waardevolle, informatieve en boeiende inhoud die helpt jouw bedrijf in contact te komen met jouw doelgroep.

Van blogposts en sociale media tot video's en podcasts, ik werk met je samen om inhoud te creëren die verkeer genereert, jouw merk opbouwt.

Mijn diensten op het gebied van merkstrategie zijn bedoeld om je te helpen een sterke en unieke identiteit voor je bedrijf op te bouwen.

Ik werk met je samen om het doel, de waarden, de doelgroep, de boodschap en de differentiatie van je merk te definiëren ten opzichte van concurrenten, waardoor je een sterke verbinding met je klanten kunt opbouwen.

cirlce

Services

Hoe kan ik helpen?

2022 08 12 DPG Pride 118

Op zoek naar een

Keynote-spreker? Workshop? Moderator?

Als spreker en workshopfacilitator neem ik er veel voldoening uit om individuen en organisaties te helpen begrijpen waarom diversiteit en inclusiviteit zo belangrijk zijn in hun marketinginspanningen. Tijdens mijn workshops en presentaties ga ik dieper in op de verschillende aspecten van diversiteit en inclusiviteit die in overweging genomen moeten worden bij het creëren van marketingcampagnes.

Door deze diverse perspectieven te integreren, kunnen bedrijven marketingcampagnes ontwikkelen die daadwerkelijk resoneren met hun doelgroep en zelfs nieuwe markten kunnen aanboren.

Een van de dingen die ik het meest waardeer aan het faciliteren van workshops, is het zien van de "aha"-momenten bij deelnemers wanneer ze het potentieel van inclusieve marketing realiseren.

— Let's see those moments together, get in touch.

Go to: Boek nu

Blog & Nieuws

Blijf up to date
4 Essentiële Stappen om een Inclusieve Doelgroep te Definiëren
by Hamza OuamariRead more
Pexels anna shvets 4672553
Inclusieve Marketing
Wat is inclusieve marketing?
by Hamza OuamariRead more
Brand authenticity inclusive marketing rihanna fenty beauty savage x diversity 1024x662
Inclusieve Marketing
Inclusieve Marketing: Niet langer een 'leuke' optie
by Hamza OuamariRead more
Pexels cottonbro studio 8088440
Inclusieve Marketing
"Framed" bekroond met de prestigieuze Prix Intersection 2023
by Hamza OuamariRead more
1687848347apture d ecran 2022 06 10 a 10 27 08
Nieuws

Klanten

Heden & verleden

logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Menu